V

Margrid

2 units
50% verkocht

Dit unieke, energiezuinige nieuwbouwproject is volledig af en instapklaar. Het ligt centraal in het dorp en biedt enkele uitzonderlijke troeven:

 

Het project omvat bijna-energie-neutrale woningen en appartementen met een speelse inplanting rond een prachtige gemeenschappelijke parktuin met Wadi (natuurlijke waterbuffer). Verschillende gevelmaterialen geven elk onderdeel zijn eigenheid. Het paradepaardje van de milieubewuste ontwikkelaar is het warmtenet (combinatie van centrale warmtepompen, centrale buffervaten, private buffervaten en zonnepanelen), hét verwarmingssysteem van de toekomst welke zeer lage verbruikskosten garandeert. Het energiezuinig en ecologisch concept omvat ook doorgedreven isolatie, driedubbel glas, groendaken, een enorme capaciteit aan regenwateropvang en snelle laadpunten voor elektrische wagens. De woningen zijn voorzien van domotica voor de lichtsturing.

Daarenboven is er een gemeenschappelijke polyvalente ruimte grenzend aan de parktuin waar bewoners een grotere bijenkomst of feestje kunnen organiseren.

Aankoop aan 6% in plaats van 21% BTW (onder voorwaarden) en de koper moet vijf jaar lang geen onroerende voorheffing betalen!

 

Er is een ondergrondse parking (incl. fietsenstalling) voor de bewoners met makkelijke inrit (1 berging en 1 staanplaats verplicht bij aan te kopen) alsook een bovengrondse bezoekersparking.

 

Handelszaken in de directe omgeving, crèche en school naast de deur en een vlotte verbinding naar Antwerpen en Brussel via de A12.

 

Laatste appartement en woning beschikbaar. Komt ter plaatse uw nieuwe thuis ontdekken!

 

Lees meer
Prijs vanaf € 399.000
Oppervlakte: 130m² - 157m²
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Units

Grid weergave Lijst weergave
Type Verd. Opp. Slpk. Badk. Terras Prijs
Appartement unit 5 0 - - - - -
Appartement unit 14 2 157m² 3 1 24m² € 399.000

Plan een bezoek of
vraag meer informatie

PROJECTS ID MECHELEN