Mechelen
Befferstraat 14
2800 Mechelen
Brussel
Square Ambiorix 32 11/B
1000 Brussel
PROJECTS ID BRUSSEL
Square Ambiorix 32 11/B
1000 BRUSSEL
Een totaalconcept dat garant staat voor een volledige ontzorging

Een totaalconcept dat garant staat voor een volledige ontzorging

Waarom klanten projects ID kiezen

totaalpakket
focus op elk detail
begeleiding op uw maat
één aanspreekpunt
lokaal verankerd
professioneel

Advies
Verkoop
Investeren

Een nieuwe woning zoeken is voor mensen vaak een stresserende opdracht. Nieuwbouwwoningen blijven daarom een succesvolle optie voor veel kopers en huurders, vooral door de zekerheid en het comfort van een perfect afgewerkte woning.

Een nieuwbouwproject opstarten is om die redenen een goede investering. Maar deze markt heeft ook haar eigen specifieke uitdagingen. Zaken waar u misschien niet meteen aan zou denken. Van de vergunningen, over het ontwerp en zelfs tot aan de afwerking: in elke stap kan u verrast worden. Samenwerken met een expert is dus de beste keuze om elk project tot een succesvol einde te brengen.

Bij projects ID kunnen wij een totaalconcept bieden dat garant staat voor een complete ontzorging, zowel voor bouwpromotor als particulier. Wij zijn expert in de succesvolle commercialisatie en verkoop van nieuwbouwprojecten. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn we ook de geschikte partij om u bij te staan in de volledige ontwikkeling en ondersteuning van een project.

ONZE DIENSTEN

Onze marketingstrategie zelf ontdekken?

Onze marketingstrategie zelf ontdekken?

Bij projects ID weten we hoe we een nieuwbouwproject optimaal in de markt moeten zetten. Hiervoor werken we niet alleen een strategie op maat van het project uit, we zorgen er ook voor dat deze strategie wordt omgezet in tevreden kopers of huurders.