Een nieuwbouw op uw grond?

Beschik je over een bouwterrein, afbraakpand of heb je zelf een idee voor nieuwbouw?

Uw bestaand pand verkopen?

U kan op Immo ID rekenen

Schatting

Om uw woning succesvol te verkopen, moeten we het eerst leren kennen. Tijdens een bezoek ontdekken we de eigenschappen die we kunnen uitspelen . Een correcte waardebepaling zorgt ervoor dat we de verkoop succesvol kunnen starten.

Dossiersamenstelling

Bij de verkoop van uw eigendom hoort ook een vastgoeddossier dat tot in de puntjes is afgewerkt. We verzamelen alle belangrijke documenten zodat we potentiële kopers een volledig overzicht kunnen geven. Altijd een pluspunt!

Plan van aanpak

Wanneer we alle info hebben, kunnen we aan de verkoopstrategie voor uw eigendom werken. We beslissen hoe we het in de markt zetten en stellen doelgerichte en effectieve vastgoedadvertenties op.

Tijd om te verkopen

Vanaf het moment dat de advertenties online staan, volgen wij alles op. Wij gaan via ons eigen netwerk ook proactief op zoek naar geïnteresseerde kopers.

Bezoeken

In samenspraak organiseren we de bezoekmomenten waarop kandidaat-kopers uw woning kunnen bezoeken. Onze makelaars begeleiden deze bezoeken en zorgen er ook voor dat alle vragen beantwoord worden.

Dossieropvolging

Er is een bod! U aanvaardt het? Wij brengen alles in orde. Wij leggen contact met de notaris en volgen uw dossier verder op tot écht alles is afgerond. En daar stopt het niet, want ook na de verkoop kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Heeft u vragen of wilt u meer info over onze dienstverlening?