Wij beheersen elk aspect en begeleiden onze klanten doorheen het ganse traject

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe een succesvol nieuwbouwproject tot stand komt

projects ID is ontstaan uit Immo ID, een familiebedrijf en succesvol immokantoor dat al sinds 1989 zijn stempel op de Mechelse en Brusselse vastgoedmarkt drukt.

Met projects ID breiden we de verkoop en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten verder uit.

Totaalpakket

Van analyse en commercialisatie tot publicatie en verkoop: met haalt u een partner in huis die elk aspect beheerst en u doorheen het ganse traject kan begeleiden.

Begeleiding op uw maat

Of u nu enkel hulp zoekt bij de verkoop van uw pand, het zoeken van investeerders of net advies wilt vanaf de juiste keuze van bouwgrond: ons team staat steeds voor u klaar.

Lokaal verankerd

Wij kennen de driehoek Mechelen-Antwerpen-Brussel als geen ander en weten zo steeds de juiste prijszetting te realiseren.

Focus op elk detail

Elk project kennen wij vanbinnen en vanbuiten. Wij staan garant voor de juiste kennis en expertise rond elk facet van nieuwbouwprojecten.

Eén aanspreekpunt

Zowel voor koper, huurder, investeerder én bouwpromotor staan onze deuren steeds open. Op deze manier wordt het project zo optimaal mogelijk begeleid door ons voltallige team.

Professioneel

Onze medewerkers schitteren allemaal in hun eigen vakgebied. We gaan bovendien voor langdurige samenwerkingen. Dit leidt tot hechte relaties, zowel met ontwikkelaars als diverse banken.